Verzekeringen

U verzekert zich om een hele simpele reden. U wilt er zeker van zijn dat als uw bezittingen iets overkomt, er geld beschikbaar is om de schade te vergoeden, waardoor er geen financiële problemen ontstaan.

Verzekeren is dus eigenlijk een heel eenvoudig principe. U betaalt samen met andere mensen een bepaald bedrag per maand en de verzekeraars betalen schadevergoeding voor schade aan iets waarvoor u zich verzekerd heeft.

Wonen

Sluit een inboedelverzekering, kostbaarhedenverzekering of woonhuisverzekering af bij Hyfon Assurantiën en profiteer van een betaalbare verzekering op maat.

woonhuis

Vervoer en mobiliteit

Verzeker uw auto, bestelauto, motor, bromfiets of oldtimer tegen uitstekende voorwaarden. Profiteer ook van een korting die kan oplopen tot wel 80%.

auto

Recreatie en reizen

Verzeker uw reis met de doorlopende reisverzekering, caravanverzekering, camperverzekering, bungalowverzekering of bootverzekering.

recreatie

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

Aansprakelijkheid voor schade die u een ander toebrengt verzekerd u goed met onze aansprakelijkheidsverzekering. Rechtshulp bij conflicten kunt u verzekeren met onze rechtsbijstandverzekering.

Kantoor Steyl  Openingstijden:    EFA      EH BEELDMERK Black       hypotheekbond
Heijskampstraat 112 van maandag t/m vrijdag
5935 VH Steyl van 09:00 uur - 12:30 uur
  van 13:30 uur - 17:00 uur
T: 077-3260388  
E: info@hyfon.nl Zaterdag
  van 10:00 uur - 12:30 uur